Home / Auto/Tech / Apple do të lansojë një iPhone me emër të çuditshëm

Apple do të lansojë një iPhone me emër të çuditshëm

screenshot-2016-01-24-22-45-51

Javën e kaluar u raportua se Apple është duke përgatitur lansimin e një iPhone-i 4-inç i cili do të lansohet gjatë muajit mars.

Pas këtij raporti tani është bërë e ditur se si do të quhet ky model i ri i iPhone – dhe ai ka një emër të çuditshëm.

Modeli i ri i Apple sipas të gjitha gjasave do të quhet iPhone 5se. Ky celular pritet të ketë një procesor A9, duke lënë kështu procesorin më të shpejtë A10 që ta fusë në iPhone 7, shkruan Gazeta Express.

Kjo veçori do ta lejojë një përdorues që thjeshtë të thotë “Hey Siri” dhe të aktivizojë Siri-në pa e futur në rrymë pajisjen.

5se gjithashtu do të ketë një kapacitet më të madh. Ky model i ri thuhet se do të ketë dy versione të kapacitetit, 32GB dhe 64GB.

About radioalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*