Home / Kuriozitet / Keni guximin të shikoni se sa gjatë do të jetoni dhe kur do të vdisni, atëherë klikoni në këtë link – (Foto)

Keni guximin të shikoni se sa gjatë do të jetoni dhe kur do të vdisni, atëherë klikoni në këtë link – (Foto)

auto-vdekja1453373595

Jeta e njerëzve në Tokë është e paparashikueshme dhe të gjithë mundohen që ta përmirësojnë kualitetin e jetës, në mënyrë që të jetojnë më gjatë dhe më bukur, transmeton Zeri.info.

Mirëpo, tani ekziston opsioni që secili ta di se sa vite i kanë mbetur deri në fund të jetës në një grafikë. E tëra që nevojitet, është të jepni gjininë dhe moshën dhe pastaj do të fitoni disa mundësi të cilat pak a shumë janë të realizueshme në periudhën e ardhshme. Natyrisht, sa më i vjetër të jetë personi, aq më shumë janë gjasat që shfaqja grafike të jetë e saktë, sepse ekzistojnë më pak mundësi për realizim. Po ashtu, ajo që vërehet së pari, është vija e lakuar në grafikë dhe me kalimin e kohës dhe viteve, ajo ka një rënie teposhtë. /ZER

About radioalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*